Zomerweek Grounded Art

Grounded Art schilder- en  fotografie                                                       workshops

Een 5 daagse waarin je aan de slag gaat met schilderen en fotografie waarbij de kracht en de schoonheid van de natuur je inspiratiebron is. Grounded Art is een zoektocht naar vorm, lijnen en patronen, naar de kern van de dingen, naar de oerbron, om zo het onzichtbare met diverse kleuren laag voor laag zichtbaar maken. Het gaan ontdekken van een vrijere en lossere manier van schilderen en fotograferen

Een week met nieuwe ontmoetingen, andere ervaringen en volop plezier. Iedereen die zin voelt om, alleen en samen, inspiratie en ideeën op te doen kan meedoen. Schilder- en fotografie ervaring is niet nodig.

Een zomerweek die je samen met anderen viert door te genieten van een uitgebreide gezamenlijke lunch, eventueel ‘s avonds een drankje rondom het vuur of even lekker niets. Kortom, er is volop gelegenheid om op speelse wijze, zowel samen als alleen, jouw creativiteit een impuls te geven.

Praktische informatie

Datum; maandag 7 augustus t/m vrijdag 11 augustus. We beginnen op maandagochtend tussen 9.30u – 10.00u (aankomst eventueel zondagavond) Afsluiting vrijdagmiddag 17.00u. Een gezamenlijk programma van ‘s ochtends 10.00u tot 12.00u en van 14.00u – 16.00u. Om 12.30u is er een uitgebreide feestelijke zomer lunch om samen van te smullen en te genieten.

Op woensdagmiddag en in de avonden kan ieder z’n eigen tijd invullen. (fietsen, wandelen, luieren etc.). Aanvullend in het programma is er een natuur excursie, strandwandeling.

De totale kosten zijn € 495.  Inclusief het complete programma met begeleiding, materialen, uitgebreide lunch , tussendoor koffie/thee/fruit/lekkernij. 

Overnachtingsmogelijkheden zijn: je eigen tent meenemen (er is voldoende kampeerplek) of de pipowagen  huren.  In de omgeving zijn volop mogelijkheden om te overnachten, wel bijtijds reserveren. Deze plek, “Zonnegaarde” is landelijk gelegen en nodigt ook uit om in de vrije uurtjes te ontspannen. Je hebt dus echt vakantie. We verheugen ons weer op mooie resultaten en iedere keer de verwondering aan het eind van de dag. De ervaring is dat iedereen met verrassend mooie werken naar huis gaat. Begeleiding; kunstenaar Felix Jansen www.felix-jansen.nl coach/docent Lidwien Aernoudts