De Herfst is een prachtige tijd die symbool staat voor loslaten, naar binnen keren en reflecteren op waar je nu staat. Welk pad wil je bewandelen, jouw pad of andermans pad? Wat is de hobbel die jou van je pad afhoudt ? Wat heb je nodig om “PAS” te zeggen? Tijdens deze herfstwandeling staan we hierbij stil en krijg je individuele handvatten op deze vragen. Een mooi moment van bezinning, gemoedelijkheid en samen genieten van de natuur, nu de herfst bijna op zijn mooist is. Meld je tijdig aan, uiterlijk 5 dagen vooraf.

Praktische info: Datum: zaterdag 24 oktober om 10:00 tot uiterlijk 12:30 uur . Locatie: Wouwse Plantage, we vertrekken vanaf Praktijk Berkenpad Vroenhoutseweg 32 Roosendaal.

Deelname bedraagt €30,- inclusief thee en lekkernij.

Zorg voor kleding en schoenen die passen bij de weersomstandigheden.

Weer op je eigen pad lopen door hem te lopen en door uitwisseling.

De begeleiding is gericht op helder krijgen van patronen die jouw welzijn in de weg zitten en hoe deze concreet weer om te buigen om weer op je eigen individuele pad te komen.

Zin om je eigen pad op te gaan, wandel gerust mee.

HET IS EEN CADEAU AAN JEZELF

Individueel wandel coaching; tijdstip in overleg

Investering; € 60,= 1 uur

Zin om alleen of samen met anderen jouw levenspad te herpakken? Ik wandel graag mee.

Heb je nog vragen bel gerust, heb je belangstelling laat het horen.

Lidwien Aernoudts

www.praktijkberkenpad.nl

aanmelden; email contact@berkenpad.nl

mobiel 06 27415144

5 reacties op “Wandelcoaching tijdens een herfst – wandelworkshop”

Ik heb al verschillende individuele wandelingcoachingsgesprekken samen met jou gelopen. Wat een feest en wat een inzichten. Iedere keer weer geeft het inzichten en inspiratie. Ik zie uit naar de volgend wandeling. Lea

Een prachtige wandeling met persoonlijke aandacht, waardoor ik een stap dichterbij begrip voor en inzicht in mezelf ben gekomen. Geen angst voor de angst; het duurt vaak maar even, dan komt er weer ruimte! Bedankt Lidwien! Groetjes, Désirée

Ik heb deelgenomen aan een wandelworkshop. De sfeer is vriendschappelijk en los, tegelijkertijd ervaar ik echt contact en inspiratie. Ik ben o.a. tot het inzicht gekomen dat ik meer behoefte heb aan contact.
Heerlijk buiten, dankjewel Lidwien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *